Redaktørbiblioteker

I mere end end ¾ år har jeg forgæves forsøgt at få DDB til at gøre anbefalingerne tilgængelige for redaktørbibliotekerne. Udviklingen har ligget klar siden juni 2019 og det kræver blot, at det modul som Árni(Randers) har udviklet, bliver installeret (en triviel ændring).

Desværre er der politik i dette :(
Jeg skriver muligvis mere herom senere.

Hvis I er redaktørbibliotek, og interesserede i BibSpire-anbefalingerne, så må I meget gerne gøre følgende:

  • send en besked til mig på:

    – så kan jeg danne overblik over hvem der er interesserede, og derved lægge mere pres på at få den ind i DDB-CMS
  • skriv jer gerne på dette issue i DDB-CMS trackeren: https://platform.dandigbib.org/issues/4785 (også selvom DDB har valgt at lukke det, da det er vigtigt at vise, at der er biblioteker, der er interessede)
  • evt. kontakt DDBs styregruppe / eReolens bestyrelse direkte, da det er deres beslutninger der medfører, at BibSpire-anbefalingerne endnu ikke er gjort tilgængelige for redaktørbibliotekerne

Hvis I ønsker anbefalingerne nu, så kan i skifte over til webmaster-løsningen eller Inlead. Hvis I skifter over til webmaster løsningen, så er jeg sikker på, at nogle af de mere erfarne webmaster/udvikler-biblioteker gerne vil hjælpe, og jeg hjælper også gerne i det omfang jeg kan (jeg er kun udvikler, og desværre ikke DDB-CMS bruger/ekspert). Jeg vil desuden prøve at få DBC til, at tilbyde en redaktør-lignende løsning, der inkluderer BibSpire-anbefalingerne.