Anbefalinger i DDB-CMS

Anbefalingerne kan ses i drift på randersbib.dk, bib.ballerup.dk, silkeborgbib.dk og taarnbybib.dk. Gå ind på en materialevisning (/ting/object/…) og scroll ned til afsnittet “Inspiration”, som indeholder anbefalingerne.

Hvis du har webmaster-adgang kan du selv tilføje anbefalingerne i dit DDB-CMS. Jeg hjælper også gerne med konfigurationen, – og hvis jeg får midlertidig adgang til jeres staging site, kan jeg også sætte det op for jer.

Sådan tilføjer du anbefalingerne til dit DDB-CMS

Der er to forskellige måder at tilføje anbefalingerne til DDB-CMS. Enten kan man bruge “Add To Head”-drupal modulet, eller man kan bruge “ting_recommender” fra Randers Bibliotek.

Hvis man vil tilføje anbefalingerne via “Add To Head”-drupal modulet, skal man konfigurere dette, så det inkluderer <script async src="https://cdn.bibspire.dk/ddbcms.js"></script> under head.

Hvis man vil bruge ting_recommender-modulet, kan dette hentes fra https://github.com/arni/ting_recommender. Tak til Randers Bibliotek for at udvikle dette.

Når I har hentet, installeret og aktiveret modulet ting_recommender, så skal I derudover ind på /admin/structure/pages/edit/ting_object . Her skal I klikke på “Rediger indhold”. I det nye vindue skal I klikke på tandhjulet lige under overskriften Attachment 1 of 1. Klik “tilføj indhold” – > Ting og vælg Ting Recommender. Til sidst kan/skal i deaktivere “Ting Serendipitet med TingObject”. (Tak til Silkeborg bibliotek for denne uddybede beskrivelse og screenshot).

Afgrænsning af anbefalingerne til bibliotekets bestand.

For at anbefalingerne afgrænses til jeres biblioteks bestand, skal jeg bestille et udtræk af jeres beholdning fra DBC, – send en mail eller sms med jeres agency-id og jeres url for staging/drift-site til mig, og så sørger jeg for resten: