Anbefalinger i DDB-CMS

Anbefalingerne kan ses i drift på randersbib.dk, bib.ballerup.dk, silkeborgbib.dk og taarnbybib.dk. Gå ind på en materialevisning (/ting/object/…) og scroll ned til afsnittet “Inspiration”, som indeholder anbefalingerne.

Hvis du har webmaster-adgang kan du selv tilføje anbefalingerne i dit DDB-CMS. Jeg hjælper også gerne med konfigurationen, – og hvis jeg får midlertidig adgang til jeres staging site, kan jeg også sætte det op for jer.

Sådan tilføjer du anbefalingerne til DDB-CMS

Anbefalingerne kan tilføjes med det DDB-CMS-modul der ligger på https://github.com/arni/ting_recommender. Tak til Randers Bibliotek for at udvikle dette.

Når I har hentet, installeret og aktiveret modulet ting_recommender, så skal I derudover ind på /admin/structure/pages/edit/ting_object . Her skal I klikke på “Rediger indhold”. I det nye vindue skal I klikke på tandhjulet lige under overskriften Attachment 1 of 1. Klik “tilføj indhold” – > Ting og vælg Ting Recommender. Til sidst kan/skal i deaktivere “Ting Serendipitet med TingObject”. (Tak til Silkeborg bibliotek for denne uddybede beskrivelse og screenshot).

Alternativt kan recommenderen også tilføjes ved at inkludere:
<script async src="https://cdn.bibspire.dk/ddbcms.js"></script>
i head via “Add To Head”-drupal modulet.
Når anbefalingskomponenten er tilføjet, vil anbefalingerne kunne vises på sitet, – men der mangler stadigt konfiguration af beholdning etc.

Afgrænsning af anbefalingerne til bibliotekets bestand.

Send en mail eller sms med jeres agency-id og jeres url for staging/drift-site til:

Så bestiller jeg et regelmæssigt udtræk af jeres bestand, og konfigurerer anbefaleren til at afgrænse til denne.

(Teknisk note – manuel upload af bestand kan gøres med: curl -X PUT “https://bibdata.dk/v1/bib/holdings?agency=746000&token=XXXXX” –upload-file bestand.csv, – dette er ikke relevant for nye biblioteker, og ophører snart med at være nødvendigt)